Velkommen til

Logo marketing & armytags

Differentier din markedsføring med en spændende reklameartikel, som kan kommunikere netop dit budskab. Hos Logo Marketing laver vi merchandise, som både dine kunder og leads vil huske dig for i fremtiden.

Leder du efter en spændende reklameartikel med et “råt” look der kan kommunikere dit budskab?

Dogtags med logo

Dog tags er eftertragtede halskædesmykker i mode branchen og blandt unge generelt.

Vi har solgt vores dog tags til mange store virksomheder og organisationer, der havde et ønske om at brande sig hos unge, med et fashion accessory der spreder sig viralt via de sociale medier.

Vores dog tags kan købes i mange forskellige sammensætninger og er klar til at dele ud på messen, og du kan være sikker på at kunderne bliver taknemmelige for den eksklusive gave-artikel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

markedsføring, der huskes

Dog tags med logo

Disse dogtags er mere farverige end “de originale med tekst” da de kan købes i mange farver og næsten kun fantasien sætter grænser for hvad vi kan lave på et dogtag til dig via vores laser engraverings maskine. 

Skiltene er lavet af aluminum med en anodizering ift farven, de har en solid holdbarhed! 

Vi benytter altid varer af god kvalitet så du ikke bliver skuffet

 

Fordele ved dog tags

Bliv husket

Med de populære dog tags, lader du dine kunder blive omvandrende reklamesøjler som gør dig og din virksomhed levende i byen, nattelivet, på sociale medier og alle andre steder – døgnet rundt.

 

Lang holdbarhed

Med den langstidsholdbare markedsføring, sparer du et kæmpe forbrug af papirartikler, og du slipper samtidig for, at kunderne krøller dem og smider dem ud næste gang, de tømmer tasken eller jakken. 

Den idéelle gaver

Dog tags kan benyttes i mange senarier, og vil hjælpe dine kunder med at huske dig. Du kan med fordel benytte disse på messer, i firmagaver til kunder, i workshops eller ved afholdelse af events.

Se eksempler

Skal dit logo også på?

Vi har brugt dogtags fra Logomarketing til flere af vores markedsføringsaktiviteter – og vores kunder kan altid huske dem. Det er helt sikkert noget, som vi vil bruge mere i fremtiden.

Jane vennersdorf, ejer af offbeat media

Få et tilbud på dogtags

Kontakt

The sky is the limit.

Find den løsning som passer til netop dit koncept hos Logomarketing.
Kontakt os i nedenstående formular og indløs et uforpligtende tilbud.

5 + 2 =